MLL Pohjanmaan piirin syyskokous la 24.11.2018

1.11.2018

Syyskokous pidetään Perhetalo Kivirikossa, Seinäjoella (Puskantie 36c). Viralliset kokouskutsut ja -ohjelma toimitetaan paikallisyhdistyksiin kaksi viikkoa ennen syyskokousta.

Ehdota piirille uutta puheenjohtajaa ja hallituksen jäseniä

Piirihallituksen vaalivaliokunta pyytää paikallisyhdistyksiltä ehdotuksia hallituksen puheenjohtajaksi ja jäseniksi vuosille 2019-2021. Piirihallitus kokoontuu vuosittain 6-8 kertaa, ja sen tehtävänä on ohjata ja hallinnoida MLL Pohjanmaan piirin toimintaa.

Vaalivaliokunta pyytää paikallisyhdistyksiä lähettämään ehdotuksensa 7.11.2018 mennessä sähköpostilla (eeva-maria.latva-rasku@mll.fi) tai kirjeitse osoitteeseen:

MLL Pohjanmaan piiri / Vaalivaliokunta
Puskantie 36 C
60100 Seinäjoki

Ehdotukseen tulee liittää mukaan henkilön esittely. Ehdotettavalta henkilöltä on pyydettävä tämän suostumus.