Koulutukset yhdistyksille

Piiri ja keskusjärjestö järjestävät yhdistystemme vapaaehtoisille erilaisia koulutuksia.

Täyskäsipäivää kokeillaan jälleen 2023

Täyskäsipäivä on koulutuspäivä MLL:n paikallisyhdistysten hallitusten jäsenille. Tarjolla on perustietoa yhdistyksen toiminnasta uusille hallituslaisille sekä hyviä vinkkejä toimintaan jo kokeneille konkareille.

Täyskäsipäivään ovat tervetulleita koko Pohjanmaan piirin alueen yhdistykset. Täyskäsipäivä on maksuton ja tarjoamme lounaan.

Yhdistysten vapaaehtoisille

Hallitusten vapaaehtoisille:

Hallitustreffejä yhteiset neljän piirin kesken ( Lappi, Kainuu, Pohjois-Pohjanmaa ja Pohjanmaa)

Seuraavat treffit joulukuussa! Syksyn aikana useita keskusjärjestön teemallisia iltoja.

Perhekahvilaohjaajille ja -vastaaville:

Perhekahvilaohjaajien perehdytykset uusille ohjaajille ja toiminnasta kiinnostuneille tarvittaessa.

Perhekahvilatreffejä, yhteiset neljän piirin kesken ( Lappi, Kainuu, Pohjois-Pohjanmaa ja Pohjanmaa)

verkkotreffit to 3.11. klo 12.30-14 teemana Joulunalusaika perhekahvilassa, askarteluvinkkejä ja muuta puuhaa.

Lisätiedot koordinaattori Tanja Hietikko, tanja.hietikko@mll.fi puh./ wa.  050 354 3682 tai järjestöpäällikkö Anna Granlund, anna.granlund@mll.fi  puh./wa. 044 591 9941

Ilmoittaudu tällä lomakkeella (ilmoittautumiset kuukausittain):

Ilmoittaudun seuraaviin: *

Keskusjärjestön verkkovalmennukset yhdistysten vapaaehtoisille

MLL:n keskusjärjestö järjestää kuukausittain MLL:n paikallisyhdistysten vapaaehtoisille tarkoitettuja Teams-valmennuksia eri teemoista.

Osallistuminen on mahdollista mistä päin Suomea tahansa, eikä  valmennusten osallistujamäärää ole rajattu. Valmennuksista vastaavat keskusjärjestön työntekijät yhteistyössä piiriammattilaisten kanssa.

Vuoden 2022 tulevia valmennuksia (aina klo 17.30-19):

Syksyllä 2022 tulossa:

1.11. Yhdistysten nuorisotyön teemailta

17.11. Tilastointikoulutus yhdistyksille
Lisätietoa ja ilmoittautuminen tästä

Koulutukset kootaan jatkossa vapaaehtoisnetin tapahtumakalenteriin

SoMe.

Tsekkaa somepiste -hankkeen infot, perehdytykset ja koulutukset.

Somepiste-hankeen tavoitteena on vahvistaa valtakunnallisesti MLL:n piirien ja paikallisyhdistysten toimintaedellytyksiä verkossa.
Liity mukaan SoMe. ryhmään Facebookissa

Tiina Hilch, koordinaattori MLL Varsinais-Suomen piiri

tiina.hilch@mll.fi

Muut koulutukset

Yhdistystemme vapaaehtoisille on myös muita koulutuksia mahdollisuuksien mukaan tarjolla. Esimerkiksi Ryhdistä yhdistystä-verkkokoulutus, Jututtamo-ohjaajakoulutukset jne.

Seuraa ilmoitteluamme!