Koulutukset yhdistyksille

Piiri ja keskusjärjestö järjestävät yhdistystemme vapaaehtoisille erilaisia koulutuksia.

Yhdistysten vapaaehtoisille

Perhekahvilaohjaajille ja -vastaaville:

Perhekahvilaohjaajien Teams perehdytykset uusille ohjaajille

• ti 10.8. klo 9.30-11.30
  • ke 18.8. klo 17.30- 19.30

Perhekahvilatoiminnan suunnittelu Teams

ke 11.8. klo 17.30-18.30

Lisätiedot koordinaattori Anna Granlund, anna.granlund@mll.fi puh./wa. 044 591 9941

Ilmoittaudu tällä lomakkeella:

Koulutus johon ilmoittaudun

Perhekahvilaohjaajien verkkokoulutus tulee jälleen!

Kurssi alkaa 14.9. yhteisellä Temasilla, jonka jälkeen kurssia tehdään itsenäisesti verkossa vko 37-41

Verkkokurssi toteutetaan MLL:n moodle alustalla. Kurssi on neljän piirin yhteinen.

Ilmoittaudu tästä  tai alla olevasta QR koodista 7.9.2021 mennessä.

Teams treffit ja sparraukset: (päivämäärät tulossa)

• Jäsenvastaavat
    jäsenvastaavien ilta 24.8. klo 17.30 (keskusjärjestö)
  • Puheenjohtajat ja varapuheenjohtajat
  • Sihteerit
  • Rahastonhoitajat
  • Toimintasuunnitelman ja talousarvion sparraus

Täyskäsipäivät

Täyskäsipäivä on koulutuspäivä MLL:n paikallisyhdistysten hallitusten jäsenille. Tarjolla on perustietoa yhdistyksen toiminnasta uusille hallituslaisille sekä hyviä vinkkejä toimintaan jo kokeneille konkareille.

Täyskäsipäivään ovat tervetulleita koko Pohjanmaan piirin alueen yhdistykset. Täyskäsipäivä on maksuton ja tarjoamme lounaan.

Seuraavat täyskäsipäivät järjestetään kun voimme jälleen turvallisesti kokoontua live tapaamiseen.

Keskusjärjestön verkkovalmennukset yhdistysten vapaaehtoisille

MLL:n keskusjärjestö järjestää kuukausittain MLL:n paikallisyhdistysten vapaaehtoisille tarkoitettuja Teams-valmennuksia eri teemoista.

Valmennuksia toteutetaan yleensä kerran kuukaudessa sunnuntai-iltapäivisin, joitakin poikkeuksia voi olla.

Osallistuminen on mahdollista mistä päin Suomea tahansa, eikä  valmennusten osallistujamäärää ole rajattu. Valmennuksista vastaavat keskusjärjestön työntekijät yhteistyössä piiriammattilaisten kanssa.

Syksyn 2021 valmennuksia (aina klo 17.30-19):

PÄIVITYYY

Koulutusten lähestyessä avattavat ilmoittautumislinkit ja materiaali edellisistä koulutuksista löytyvät nekin  Yhdistysnetistä, koulutuskanavalta.

HUOM! Yhdistysnettiin kannattaa kirjautua ensin, että linkit toimivat.

Muut koulutukset

Yhdistystemme vapaaehtoisille on myös muita koulutuksia mahdollisuuksien mukaan tarjolla. Esimerkiksi Ryhdistä yhdistystä-verkkokoulutus, Jututtamo-ohjaajakoulutukset jne.

Seuraa ilmoitteluamme!