Koulutukset yhdistyksille

Piiri ja keskusjärjestö järjestävät yhdistystemme vapaaehtoisille erilaisia koulutuksia.

Yhdistysten vapaaehtoisille

Hallitusten vapaaehtoisille:

Hallitustreffejä yhteiset neljän piirin kesken ( Lappi, Kainuu Pohjois-Pohjanmaa ja Pohjanmaa)

• to 27.1. klo 17.30-19 puheenjohtajapaja puheenjohtajille ja varapuheenjohtajille
  • to 3.2. klo 17.30-19 Hallituspaja kaikille hallitusten jäsenille
  • ti 29.3. klo 17.30-19 Hallituspaja kaikille hallitusten jäsenille
  • ti 26.4. klo 17.30-19 Hallituspaja kaikille hallitusten jäsenille

Toukokuullekin mahdollisesti tulossa, mikäli toivotaan!

Perhekahvilaohjaajille ja -vastaaville:

Perhekahvilaohjaajien Teams perehdytykset uusille ohjaajille

• ma 24.1. klo 10-12

Perhekahvilatreffejä, yhteiset neljän piirin kesken ( Lappi, Kainuu Pohjois-Pohjanmaa ja Pohjanmaa)

• to 20.1. klo 12.30- 14 teemana kohtaaminen
  • ti 15.3. klo 12.30-14  teema tarkentuu lähempänä

Lisätiedot koordinaattori Anna Granlund, anna.granlund@mll.fi puh./wa. 044 591 9941

Ilmoittaudu tällä lomakkeella (ilmoittautumiset kuukausittain):

Ilmoittaudun seuraaviin: *

Vapaaehtoisten johtamiskoulutus VJK

Vapaaehtoisten johtamiskoulutuksen (VJK) ensi vuoden kierroksen ilmoittautuminen on nyt käynnistynyt! Lähde mukaan vahvistamaan omaa johtajuuttasi ja yhdistyksen toimintaa. VJK sopii niin uusille kuin jo kokeneemmille puheenjohtajille ja varapuheenjohtajille. Kurssimaksu 80€/hlö.

Info kiinnostuneille to 25.1. klo 18-19 (linkki tulee myöhemmin)

Ilmoittaudu koulutukseen tästä

Lisätietoja (Huom! Kirjaudu ensin) yhdistysnetistä

ja koordinaattori Anna Granlundilta anna.granlund@mll.fi puh. 044 591 9941

Vuoden 2020 VJK osallistuneiden kokemuksia.

Keskusjärjestön verkkovalmennukset yhdistysten vapaaehtoisille

MLL:n keskusjärjestö järjestää kuukausittain MLL:n paikallisyhdistysten vapaaehtoisille tarkoitettuja Teams-valmennuksia eri teemoista.

Valmennuksia toteutetaan yleensä kerran kuukaudessa sunnuntai-iltapäivisin, joitakin poikkeuksia voi olla.

Osallistuminen on mahdollista mistä päin Suomea tahansa, eikä  valmennusten osallistujamäärää ole rajattu. Valmennuksista vastaavat keskusjärjestön työntekijät yhteistyössä piiriammattilaisten kanssa.

Kevään 2022 valmennuksia (aina klo 17.30-19):

ke 26.1. Taloushallinto, talouden seuranta ja tilinpäätös

Koulutusten lähestyessä avattavat ilmoittautumislinkit ja materiaali edellisistä koulutuksista löytyvät nekin  Yhdistysnetistä, koulutuskanavalta.

HUOM! Yhdistysnettiin kannattaa kirjautua ensin, että linkit toimivat.

SoMe.

Tsekkaa somepiste -hankkeen infot, perehdytykset ja koulutukset.

Somepiste-hankeen tavoitteena on vahvistaa valtakunnallisesti MLL:n piirien ja paikallisyhdistysten toimintaedellytyksiä verkossa.
Liity mukaan SoMe. ryhmään Facebookissa

Tiina Hilch, koordinaattori MLL Varsinais-Suomen piiri

tiina.hilch@mll.fi

Täyskäsipäivät

Täyskäsipäivä on koulutuspäivä MLL:n paikallisyhdistysten hallitusten jäsenille. Tarjolla on perustietoa yhdistyksen toiminnasta uusille hallituslaisille sekä hyviä vinkkejä toimintaan jo kokeneille konkareille.

Täyskäsipäivään ovat tervetulleita koko Pohjanmaan piirin alueen yhdistykset. Täyskäsipäivä on maksuton ja tarjoamme lounaan.

Seuraavat täyskäsipäivät järjestetään kun voimme jälleen turvallisesti kokoontua live tapaamiseen.

Muut koulutukset

Yhdistystemme vapaaehtoisille on myös muita koulutuksia mahdollisuuksien mukaan tarjolla. Esimerkiksi Ryhdistä yhdistystä-verkkokoulutus, Jututtamo-ohjaajakoulutukset jne.

Seuraa ilmoitteluamme!