Perhetalo Kivirikko

Kivirikon tilavaraukset:

MLL Seinäjoen yhdistys

puh. 045 2624281 / seinajoen.yhdistys@mll.fi

Tytöt ja mies Kivirikon portailla.

Vapaaehtoistoiminnan keskus

Malmöntalo

Vöyrinkatu 2 A

65100 VAASA

Aluetoimisto

Villan Perhekeskus

Kartanontie 4

67600 KOKKOLA

MLL:n Pohjanmaan piirin puheenjohtaja

Katja Mäkynen

Piirin työntekijät

Piirin työntekijöiden sähköpostiosoitteet ovat muotoa:

etunimi.sukunimi(at)mll.fi

Latva-Rasku Eeva-Maria

Toiminnanjohtaja

puh. 050 514 6317

Johdan piirihallituksen alaisuudessa piirin toimintaa ja taloutta, piirin viestintää ja sidosryhmäsuhteita, henkilöstöhallintoa sekä piirin toiminnan jatkuvaa kehittämistä. Minuun voi olla yhteydessä kaikissa asioissa, jotka koskevat piiriä ja piirin toimintaa.

Eeva-Maria Latva-Rasku.

Palomäki Anu

Koordinaattori, kehittämistyö
puh. 044 591 9942

Toteutan piirin kehittämistyötä, johon sisältyy hanketyö sekä piirin sisäisen kehittämisen tuki. Osallistun sidosryhmätyöskentelyyn kuten lapsivaikutusten arviointityöhön, perhekeskustoiminnan kehittämiseen ja järjestöyhteistyöhön. Olen mukana tukihenkilötoiminnan kehittämisessä ja vastaan käynnistymässä olevasta Jutellaan vanhemmuudesta -hankkeen kehittämistyöstä. Minulta voi kysyä myös alueen Jututtamo-toiminnasta sekä Hyvä joulumieli-keräyksestä.

Anu Palomäki.

Granlund Anna

Koordinaattori, järjestötyö, yhdistysten lapsi- ja perhetoiminta ja lastenhoitotoiminta

puh. 044 591 9941

Koordinoin, ohjaan, koulutan ja tuen paikallisyhdisten toimijoita. Minulta voit kysyä kaikesta yhdistyksen toimintaa liittyvästä asiasta. Lastenhoitotoiminnassa koulutan, perehdytän sekä jatkokoulutan MLL:n hoitajia sopimuskuntien alueella. Lastenhoitopalvelua on tarjolla Seinäjoella, Vaasassa, Lapualla, Kauhavalla ja Ilmajoella.

Anna Granlund.

Lahnalampi Anssi

Koordinaattori, tukihenkilötoiminta ja aluetyö Keski-Pohjanmaa, nuorisotyö sekä viestintä

puh. 044 591 9944

Vastaan tukihenkilötoiminnasta ja yhdistysten tukemisesta Keski-Pohjanmaalla. Minuun voi olla yhteydessä koko piirin alueella tilauskoulutuksista (tukarikoulutukset, vanhempainillat, mediakoulutukset sekä koulutukset ammattilaisille). Myös viestintään liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä minuun.

Anssi Lahnalampi.

Ruohomäki Benita

Koordinaattori, vastuu tukihenkilötoiminnasta, Etelä-Pohjanmaa

puh. 050 535 0194

Vastaan tukihenkilötoiminnan kokonaisuudesta ja kehittämisestä koko piirin alueella. Etelä-Pohjanmaalla koordinoin tukisuhteita, rekrytoin, koulutan ja tuen vapaaehtoisia.

Benita Ruohomäki.

Frusti Kirsi

Koordinaattori, tukihenkilötoiminta Pohjanmaa ja Vartu (Vaasa)

puh. 050 323 0702

Yhteistyössä Vaasalaisten neuvoloiden kanssa teen ennaltaehkäisevää perhetyötä alle kouluikäisten lapsiperheiden parissa. Teen kotikäyntejä ja sekä neuvon puhelimitse arjen haasteisiin liittyvissä asioissa (esim, uni, ruokailu, rajat jne). Lisäksi koordinoin sekä sukupolvitoimintaa että tukihenkilötoimintaa, rekrytoin ja tuen vapaaehtoisia.

Kirsi Frusti.

Heli Luoto

Vartu-ryhmät Vaasassa

puh. 050 354 3682

Seuraa meitä!

Laskutusosoitteet

Toivomme saavamme laskut ensisijaisesti sähköisessä muodossa. Mikäli yrityksellänne ei ole mahdollisuutta toimittaa verkkolaskuja tai lähettää laskuja sähköpostilla, voitte lähettää paperilaskut
skannauspalveluosoitteeseen. Emme vastaanota laskuja käyntiosoitteeseemme.

1. Verkkolaskut
Mannerheimin Lastensuojeluliiton Pohjanmaan piiri ry, 0280963-9
Verkkolaskuosoite 003702809639
Operaattori Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä DABAFIHH

2. Laskujen vastaanotto postitse skannauspalveluun
Osoitetietojen tulee olla täydellisinä sekä laskussa että kirjekuoressa, jotta lasku
voidaan välittää nopeasti ja luotettavasti vastaanottajalleen.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Pohjanmaan piiri ry
80020 Kollektor Scan