MLL:n hoitajat

MLL:n hoitaja on käynyt Mannerheimin Lastensuojeluliiton järjestämän lastenhoitokurssin. Sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilaiset ja viimeisen vaiheen opiskelijat käyvät MLL:n järjestämän perehdytyksen. Hoitajat ovat iältään 16–75-vuotiaita.

Kaikki hoitajat haastatellaan ja todetaan soveltuviksi lastenhoitotyöhön. Hoitajilla on voimassa oleva ammattivastuuvakuutus, joka korvaa hoitajan mahdollisesti aiheuttaman vahingon. Hoitajilta on tarkistettu rikosrekisteriote. MLL:n huolehtii hoitajien jatkokoulutuksesta, valvonnasta ja ohjauksesta. 


Tärkeintä lapsen hyvinvointi

Hoitajat toimivat MLL:n arvojen ja periaatteiden mukaisesti. Hoitajat huolehtivat lapsen turvallisuudesta, hoidosta ja viihtyvyydestä vanhempien ohjeiden mukaan. Lapsen hyvinvoinnin kannalta on tärkeää, että vanhemmat varaavat aikaa keskusteluun hoitajan kanssa hoitosuhteen alkaessa. Hoitajilla on vaitiolovelvollisuus lasta ja perhettä koskevissa asioissa.

MLL:n luotettavia ja koulutettuja hoitajia on välitetty jo vuodesta 1972. Tällä sivulla esittelyitä Pohjanmaan piirin alueella toimivista lastenhoitajista.

Kaikki viralliset MLL:n hoitajat ovat rekisteröityneet elastenhoito -järjestelmään. Voit etsiä ja tarjota töitä suoraan hoitajille järjestelmämme kautta.

Hoitajavälityksen voi soittaa arkisin klo 8-12 p. 044 030 3301