Yhdistyksille

Vuoden 2019 jäsenhankintakampanja on voimassa 10.1.2019 - 10.1.2020. Tavoitteena on saada piirimme alueelle yhteensä 10 489 jäsentä.

Piirimme kuukausitiedotteet ilmestyvät joka kuun toinen torstai. Tiedotteessa on ajankohtaista asiaa ja se on suunnattu paikallisyhdistyksillemme, piirimme hallituksen jäsenille ja muille piirimme toiminnasta kiinnostuneille.

Piiri ja keskusjärjestö järjestävät yhdistystemme vapaaehtoisille erilaisia koulutuksia, esimerkiksi Täyskäsipäivät, Ryhdistä yhdistystä -verkkokoulutus ja kuukausittaiset Skype-kylvyt.

Sukupolvitoimintaan kuuluvat Kylämummi- ja kylävaaritoiminta sekä Lukumummi- ja lukuvaaritoiminta. Toiminnalla pyritään lisäämään sukupolvien välistä vuorovaikutusta ja tuomaan iloa sekä pienille että isoille. Vapaaehtoiset kylämummit ja -vaarit toimivat päiväkodeissa, kouluissa, kirjastoissa sekä MLL:n perhekahviloissa ja kerhoissa.