Lapua

Hei! Olen Arja. Lapseni ovat löytäneet paikkansa maailmalla. Hoidin heitä ja lastenlapsia sekä tuttujen lapsia ennen kuin aloin MLL:n lastenhoitajaksi vuonna 2015, kun toiminta täällä alkoi. Olen eläkkeellä.

Viihdyn hyvin lasten kanssa. Heidän kanssaan on mukavaa ja antoisaa touhuta. Olen hoitanut lapsia vauvasta kouluikäisiin. Arkeeni kuuluu arjen askareet, jumppailu, lenkkeily ja ristikoiden ratkominen. Haluan tehdä jotakin hyödyllistä, kun virtaa vielä on. Toiminta MLL:ssä on osoittautunut omaksi lajikseni.

Millaista on olla MLL:n hoitaja?

Hoitajana toimiminen on osoittautunut hyvin antoisaksi työksi ja on hienoa voittaa mahdollisia eteen tulevia haasteita. 

Mikä on parasta MLL:n hoitajana toimimisessa?

Hoitajana toimimisessa on parasta tyytyväiset lapset ja vanhemmat. Sekä oma onnistuminen; on pyydetty aina tarvittaessa uudelleen ja uudelleen, joka tuo onnistumisen tunteen.

Mitä teet hoitolastesi kanssa?

Lasten kanssa teen vanhempien toivomia asioita; leikin, hassuttelen ja mitä lapset kulloinkin toivovat ja mistä innostuvat. Olen tuki ja turva.

Mikä on tärkeintä lastenhoitajan työssä?

Hoitajan työssä tärkeää noudattaa vanhempien antamia ohjeita ja olla luotettava aikuinen. Rehellisyys ja lasten parasta ajatteleva turvallinen aikuinen.

Terveisiä perheille:

Perheelle, joka miettii hoitajan tilaamista sanon, että rohkeasti vaan tilaamaan, jos tilanne vaatii. MLL:n lastenhoitotoiminta on suunniteltu perheitä varten auttamaan tilanteissa, jolloin vieras apu on tarpeen. Monet ovat rohkeasti ottaneet hoitajan ja olleet kiitollisia toiminnasta kokemuksen jälkeen.