Haemme VIESTINTÄASSISTENTTIÄ Paikka auki - rahoituksella

1.8.2018

Haemme Paikka auki – rahoituksella alle 30-vuotiasta työtöntä nuorta

VIESTINTÄASSISTENTTIA

vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen. Viestintäassistentin tehtävään kuuluu MLL Pohjanmaan piirin verkkosivujen ja somekanavien päivittäminen ja seuranta, viestintäsuunnitelman tekeminen yhdessä viestinnästä vastaavan koordinaattorin kanssa sekä kuvien ja videoiden tuottaminen ja muut mahdolliset viestintätehtävät piirissä. Tehtävä sopii erittäin hyvin esim. vastavalmistuneelle markkinointi- tai viestintäalan nuorelle tekijälle.

Toivomme:

• Sujuvaa suomen kielen kirjallista taitoa, myös muu kielitaito on eduksi
  • Järjestötoiminnan tuntemusta
  • Vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • Sosiaalisen median tuntemusta ja monikanavaista käyttämistä.
  • Kuvaus- ja videointitaitoja

Viestintäassistentin työpiste sijoittuu joko Seinäjoelle tai Vaasaan. Ilmoita hakemuksessasi kummassa työpisteessä työskentelisit mieluummin. Työtehtävä on kokopäiväinen ja työsuhde alkaa 3.9.2018 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Palkka on 2200€/kk. Työpaikalla on työtä ohjaava mentori ja tehtävään valitulle nuorelle tehdään yhteistyökumppaneiden kanssa urasuunnitelma jatkoa ajatellen.

Hae paikkaa tällälomakkeella, johon voit liittää mukaan myös CV:n tai lähetä vapaamuotoinen hakemus liitteineen 17.8.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen anna.granlund@mll.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa koordinaattori Anna Granlund (sähköposti edellä), puhelinaika keskiviikkona 8.8. 2018 klo 10-17 puh. 044 5919 941.