Uusi valtakunnallinen jäsenetu Duudsonit Activity Parkeissa

11.6.2018

MLL:n keskusjärjestö ja Duudsonit Activity Park ovat sopineet yhteistyöstä ja valtakunnallisista jäseneduista 1.6.2018 alkaen. Edut ovat voimassa kaikissa kolmessa Suomen puistossa (Seinäjoki, Espoo ja Tornio/ Haaparanta).

Mukavaa puuhaa koko perheelle kesäksi. Aikuisetkin pääsevät nykyään ilmaiseksi Duudson Parkkiin, joten nyt on edut kohdillaan! Huomaattehan myös yhdistyksille sopivat retkipaketit.

JÄSENEDUT ALKAEN 1.6.2018

•          Duudsonit Activity Park tarjoaa Mannerheimin Lastensuojeluliiton jäsenille ja heidän perheille jatkuvan edun vuoden jokaisena päivänä. Korttia esittämällä saa normaalista lipunhinnasta 2€ alennuksen.

•          Duudsonit Activity Parkin kausikorteista jäsenkorttia näyttämällä saa -10% alennusta

•          Jäsenkortilla saa Ravintola Pirttihirmun lounaasta 1€ alennusta.

•          Retkipaketti esimerkiksi yhdistyksille (sis. pääsylippu + pikku duudsonit burger -ateria) hintaan 20€/hlö (ovh. 24,50€/hlö) vuoden jokaisena päivänä. Määrä vähintään 10 henkeä.

Tutustu puistoihin https://www.dap.fi/

Tervemenoa Temppuilemaan!