Eron edessä - illat perhetalo Kivirikossa

28.3.2018

Eron edessä -illoissa suunnataan katseet lapsiin ja nuoriin sekä aikuisten parempaan keskinäiseen sopimiseen yhteisistä lasten asioista.

Eron edessä -illat ovat asiantuntijoiden ja ammattilaisten pitämiä infoluonteisia tilaisuuksia eroa pohtiville ja vasta eronneille vanhemmille sekä eroperheiden läheisille. Tilaisuudet ovat maksuttomia ja mukaan voi tulla anonyymisti kuuntelemaan.

Eron edessä -iltoihin ovat tervetulleita myös ammattilaiset, jotka työskentelevät eroperheiden parissa. Iltoihin voi tulla koko Etelä-Pohjanmaan alueelta. Voit osallistua kaikkiin viiteen iltaan tai vain yhteen juuri sinua kiinnostavaan iltaan. Erillistä ilmoittautumista ei tarvita.

Eron edessä on Mannerheimin Lastensuojeluliiton Tampereen osaston kehittämä toimintamalli, jota kokeilemme soveltaen osana Etelä-Pohjanmaan maakunnan ml. Isokyrö lasten ja perheiden palveluiden (LAPE) kehittämishanketta. Iltoja on toteuttamassa useita eri toimijatahoja.

Eron edessä -illat järjestetään Perhetalo Kivirikossa (Puskantie 36c, 60100 Seinäjoki)

HUOM! Eron edessä -iltoina Perhetalossa on mahdollista järjestää lastenhoito. Varaathan lastenhoidon noin viikkoa ennen tilaisuutta MLL Seinäjoen yhdistykseltä

puh. 045 262 4281 tai seinäjoen.yhdistys@mll.fi

Eron edessä - illat ja aiheet keväällä 2018

ti 17.4. klo 18-20

Vanhempien ero lasten silmin. Miten tukea lasta vanhempien eron keskellä?

Muuttuva vanhemmuus.

Seinäjoen psykologi- ja perheneuvolapalvelut ja Kuntayhtymä Kaksineuvoinen

To 26.4. klo 18-20

Parisuhteen pohtiminen: Erota vai ei? Miksi erotaan? Mitä sillä ratkaistaan?

Minkä täytyy muuttua jos jatketaan? Miten erota puolisosta tunnetasolla?

Etelä-Pohjanmaan perheasiain neuvottelukeskus ja Kuntayhtymä Kaksineuvoinen

Pe 4.5. klo 18-20

Turvattomuus ja väkivalta parisuhteessa ja erotilanteessa: Uskalla puhua,

uskalla kysyä!

Kriisikeskus Mobile Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaan ensi- ja turvakotiyhdistys ja kokemusasiantuntija

ti 15.5. klo 18-20

Mistä erossa sovitaan?

Asianajotoimisto Esa Mäntynen ja Kuntayhtymä Kaksineuvoinen

ma 21.5. klo 18-20

Erosta eteenpäin. Miten menen eteenpäin? Miten huomioin lapset?

Uusi parisuhde, uusperhe?

Järvi-Pohjanmaan perusturva ja Kriisikeskus Mobile Seinäjoki

Lisätietoja:     Anna Granlund, MLL Pohjanmaan piiri, 044 591 9941, anna.granlund@mll.fi

Emmi Tietäväinen, EP LAPE, 044 425 5920, emmi.tietavainen@seinajoki.fi