Lapset ensin - keräys 1.4.-15.5.2018

1.4.2018


Lapset ensin -keräys tukee paikallisyhdistysten toimintaa. MLL Pohjanmaan piiri käyttää keräystuoton vapaaehtoiseen kaveritoimintaan.

Lapset ensin -keräys on Mannerheimin Lastensuojeluliiton vuosittainen valtakunnallinen keräys, joka toteutetaan 1.4.–15.5.2018. Lapset ensin -keräyksellä hankitaan varoja MLL:n paikallisyhdistysten ja piirien työlle lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyväksi. MLL:n Pohjanmaan piiri kerää varoja kaveritoiminnan vapaaehtoisten ja tuettavien yhteisiin virkistäytymisiin. Myös paikallisyhdistykset järjestävät keräyksiä oman kuntansa alueella.

 

Kaveritoiminta on tarkoitettu 7-17 -vuotiaille lapsille ja nuorille, jotka kaipaavat aikuista juttuseuraa ja mielekästä tekemistä luotettavan aikuisen kanssa. Monet lapset ovat ajoittain tai jatkuvasti yksinäisiä ja sillä voi olla vakavia seurauksia lasten ja nuorten hyvinvoinnille. Turvallinen ja luotettava aikuinen voi olla tärkeä tuki lapselle tai nuorelle ja auttaa häntä eteenpäin. Toiminnassa on mukana n. 20 vapaaehtoista.

 

Piiri osallistuu keräykseen tänä vuonna vain keräyssivun kautta. Sivun kautta yritykset tai yksityiset henkilöt voivat osallistua keräykseen vaivattomasti vaikkapa omalta kotisohvalta. Lahjoitussivun löydät osoitteesta https://lahjoita.mll.fi/pohjanmaa/

Paikallisyhdistyksemme järjestävät varoilla mm. tapahtumia ja kesätoimintaa, hankkivat pomppulinnaa tai palkkaavat nuoria kesätoimintaan esimerkiksi leikkikentille tai kesäkerhoon.

 

Lisätietoja:
Koordinaattori Anna Granlund (keräysasiat) anna.granlund@mll.fi p. 044 591 9941

Koordinaattori Benita Ruohomäki (Kaveritoiminta) benita.ruohomaki@mll.fi p. 050 535 0194

 

https://pohjanmaanpiiri.mll.fi/tukihenkilotoiminta/kaveritoiminta/

www.mll.fi/lapsetensin