Ajankohtaista

MLL:n keskusjärjestö ja Duudsonit Activity Park ovat sopineet yhteistyöstä ja valtakunnallisista jäseneduista 1.6.2018 alkaen. Edut ovat voimassa kaikissa kolmessa Suomen puistossa (Seinäjoki, Espoo ja Tornio/ Haaparanta).
Eron edessä -illoissa suunnataan katseet lapsiin ja nuoriin sekä aikuisten parempaan keskinäiseen sopimiseen yhteisistä lasten asioista.
Lasten hyvinvointia turvaavat oikeudet eivät toteudu itsestään. Lapsen oikeuksien sopimusta ja muuta lasten hyvinvointia turvaavaa lainsäädäntöä on toteutettava joka päivä lasten arjessa ja heihin vaikutta-vassa päätöksenteossa. Suomen täyttäessä sata vuotta olisi erinomainen ajankohta aloittaa kansallisen lapsistrategian valmistelu.
Mannerheimin Lastensuojeluliitto juhlii satavuotista taivaltaan vuonna 2020. Valtakunnallisena tavoitteena on saada MLL-perheen 100 000 jäsenen raja rikottua juhlavuoteen mennessä.