Ajankohtaista

Kahden päivän Jututtamo-ohjaajakoulutus järjestetään Seinäjoella Perhetalo Kivirikossa la 19.1. ja ke 20.2.
Jäsenhankintakampanja on tältä vuodelta päättynyt! Palkitsemme MLL Pohjanmaan piirin yhdistyksistä määrällisesti eniten jäseniä hankkineen yhdistyksen sekä prosentuaalisesti eniten jäsenmääräänsä kasvattaneen yhdistyksen.
MLL:n keskusjärjestön tekemä kysely kartoittaa vapaaehtoisten kokemuksia MLL:ssä toimimisesta.
MLL:n tilapäisen lastenhoitoavun välitysjärjestelmä uudistuu joulukuun alussa, ti 4.12. Lastenhoitajille maksetaan ma 3.12. alkaen palkkaa 9 euroa/tunti.
Alavutelainen filosofian maisteri Katja Mäkynen valittiin lauantaina MLL Pohjanmaan piirin uudeksi puheenjohtajaksi vuosille 2019–2021.
Keräyksen avajaistapahtuma järjestetään torstaina 22.11. klo 7-9 Seinäjoen rautatieasemalla (Valtionkatu 1, 60100 Seinäjoki).
Uusi järjestelmä otetaan käyttöön valtakunnallisesti joulukuussa. Järjestelmä on toiminnoiltaan ja ilmeeltään nykyaikaisempi sekä sen myötä helppokäyttöisempi.
MLL:n keskusjärjestö ja Duudsonit Activity Park ovat sopineet yhteistyöstä ja valtakunnallisista jäseneduista 1.6.2018 alkaen. Edut ovat voimassa kaikissa kolmessa Suomen puistossa (Seinäjoki, Espoo ja Tornio/ Haaparanta).