Avoimet työpaikat ja harjoittelupaikat

Kiinnostaako työskentely valtakunnallisessa järjestössä, jonka kivijalka on paikallisessa toiminnassa perheiden parissa? Haetko näköalapaikkaa työharjoitteluun tai työssäoppimiseen? Kiinnostaako vapaaehtoisten ammatillinen ohjaaminen tai onko sinulla opintoihin liittyvä projektitehtävä, jonka haluaisit toteuttaa MLL:n kanssa?

Tältä sivulta löydät MLL Pohjanmaan piirin avoimet työpaikat sekä avoimen työnhaunlomakkeen, jolla voit kertoa meille vapaamuotoisesti itsestäsi ja osaamisestasi sekä opinnoistasi.

Mikäli haluat kysyä jotain avoimesta työnhausta tai harjoittelupaikasta, ota yhteyttä toiminnanjohtaja Eeva-Maria Latva-Raskuun, eeva-maria.latva-rasku@mll.fi. Tehtäväkohtaiset tiedustelut ilmoituksessa merkitylle henkilölle.

Etsimme koordinaattoria Seinäjoelle

määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2020 saakka, tehtävässä on mahdollinen jatko. Työtehtäviin kuuluu vapaaehtoisen tukihenkilötoiminnan ohjaus ja koordinointi. Edellytyksenä on soveltuva korkeakoulututkinto. Koordinaattori on ennaltaehkäisevien lapsiperhepalveluiden asiantuntija omalla alueellaan. Hän tukee perheitä ja vahvistaa vapaaehtoistoimintaa.

Arvostamme:

• Sosiaali- terveys- tai kasvatusalan koulutusta
  • Vapaaehtoistoiminnan tuntemusta
  • Innostuneisuutta ja rohkeutta
  • Vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • Organisointitaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • Tietoteknisiä taitoja sekä sosiaalisen median osaamista

Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä. Toimenkuvaan liittyy iltatyötä sekä satunnaisesti viikonlopputyötä. Koordinaattorin työpiste sijoittuu Seinäjoelle MLL Pohjanmaan piirin toimitiloihin perhetalo Kivirikkoon. Työtehtävä on kokopäiväinen ja työsuhde alkaa mahdollisimman pian. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevältä vaadittava rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antavat tukihenkilötoiminnan koordinaattori Benita Ruohomäki tiistaina 11.8 klo 10-12 ja keskiviikkona 19.8 klo 14-16, p. 050 535 0194 sekä toiminnanjohtaja Eeva-Maria Latva-Rasku keskiviikkona 12.8 klo 15-17 ja perjantaina 17.8 klo 9-11, p. 050 514 6317.

Hakemukset ansioluetteloineen sekä palkkatoiveineen pyydetään lähettämään perjantaihin 21.8.2020 klo 16 mennessä sähköpostitse osoitteeseen benita.ruohomaki@mll.fi

Työhakemus / harjoittelupaikkahakemus

Haen *