Avoimet työpaikat ja harjoittelupaikat

Kiinnostaako työskentely valtakunnallisessa järjestössä, jonka kivijalka on paikallisessa toiminnassa perheiden parissa? Haetko näköalapaikkaa työharjoitteluun tai työssäoppimiseen? Kiinnostaako vapaaehtoisten ammatillinen ohjaaminen tai onko sinulla opintoihin liittyvä projektitehtävä, jonka haluaisit toteuttaa MLL:n kanssa?

Tältä sivulta löydät MLL Pohjanmaan piirin avoimet työpaikat sekä avoimen työnhaunlomakkeen, jolla voit kertoa meille vapaamuotoisesti itsestäsi ja osaamisestasi sekä opinnoistasi.

Mikäli haluat kysyä jotain avoimesta työnhausta tai harjoittelupaikasta, ota yhteyttä toiminnanjohtaja Eeva-Maria Latva-Raskuun, eeva-maria.latva-rasku@mll.fi. Tehtäväkohtaiset tiedustelut ilmoituksessa merkitylle henkilölle.

Etsimme koordinaattoria Vaasan toimistoomme

MLL Pohjanmaan piiri toimii alueensa lasten, nuorten ja lapsiperheiden edunvalvojana sekä alueellisena vaikuttajana. Olemme käynnistämässä työ- ja elinkeinoministeriön rahoituksella yhteistyössä Vaasan kaupungin kanssa Jutellaan vanhemmuudesta -maahanmuuttajavanhempien vanhemmuutta tukevan hankkeen, johon etsimme nyt toteuttajaa.

Etsimme itsenäisen ja aktiivisen työotteen omaavaa koordinaattoria piirin toimistolle Vaasaan. Tehtävänäsi on toteuttaa hanke sekä toimia osana tukihenkilötoiminnan tiimiä. Työstä 70 % sijoittuu hankkeen toteuttamiseen ja 30 % ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toimintaan.

Tehtävän onnistunut toteuttaminen edellyttää kykyä omaksua uusia taitoja ja työskennellä itsenäisesti, sujuvaa tietoteknisten laitteiden käyttöä sekä kokemusta hankehallinnosta. Kokemus maahanmuuttajatyöstä sekä seksuaali- ja tasa-arvoasioihin liittyvistä kysymyksistä on etu.

Palkkaus sosiaalialan järjestöjen TES. Työ alkaa 1.4.2020 ja päättyy 31.5.2021. Noudatamme neljän kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja työtehtävästä antaa toiminnanjohtaja Eeva-Maria Latva-Rasku ti 18.2 klo 9-12, to 20.2 klo 13-16 ja ti 25.2.klo 9-12.

Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen 1.3.2020 mennessä osoitteeseen eeva-maria.latva-rasku@mll.fi tai postitse osoitteeseen Eeva-Maria Latva-Rasku / MLL Pohjanmaan piiri, perhetalo Kivirikko, Puskantie 36c, 60100 Seinäjoki.

Työhakemus / harjoittelupaikkahakemus

Haen *