Vuokraa tilat Kivirikosta

7.10.2014

Perhetalo Kivirikosta voit vuokrata tilat perhejuhliisi. Varauksia voidaan tehdä iltoihin ja viikonloppuihin.

Vuokraa tilat juhliisi Perhetalo Kivirikosta

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Perhetalo Kivirikosta Seinäjoelta (Puskantie 36 c) voit vuokrata tilat perhejuhliisi. Varauksia voidaan tehdä kalenterissamme oleviin vapaisiin iltoihin ja viikonloppuihin.

Vuokrahinnat:

• alle 4h                 - 50 eur jäsenet – 70 eur muut
  • alle 6h                 - 80 eur jäsenet – 110 eur muut
  • 6-12h                  - 130 eur jäsenet – 160 eur muut
  • vuorokausi          - 200 eur jäsenet – 230 eur muut
  • viikonloppu         - 400 eur jäsenet –  440 eur muut (esim. pe klo 18 – su klo 18 asti)
  • MLL Pohjanmaan piirin yhdistykset voivat vuokrata tiloja veloituksetta yhdistyksensä tilaisuuksiin.

Tiloissamme on pöydät ja tuolit 55 aikuiselle, 3 syöttötuolia ja lisäksi matala lastenpöytä 6 lapselle. Vuokraaja voi järjestää kalustuksen tilaisuuteensa sopivaksi. Hän myös siivoaa ja järjestelee tilat ennalleen. Yöpyminen tiloissa ei ole sallittu.

Keittiö vastaa tavanomaista kotikeittiötä. Siellä on jääkaappi, pieni pakastin, induktioliesi ja uuni, astianpesukone, mikroaaltouuni, 2 kahvin- ja vedenkeitintä. Meillä on myös jonkun verran astioita, mutta ei täydellistä astiastoa. Vuokralainen voi itse tehdä tarjoilut juhliinsa tai tilata pitopalvelun tarjoiluineen ja astioineen alan yrityksistä.

Vuokraa meiltä myös valkoiset puolipellavaiset juhlaliinat 5 - 7 € / kpl. Me huolehdimme liinojen pesettämisestä ja mankeloinnista.

Voit vuokrata myös sisätiloissa käytettävän pomppulinnan tilavuokrauksen yhteydessä 30 eurolla. Pomppulinna on hauska ohjelmanumero lastenjuhliin. Muistathan huolehtia käytön turvallisuudesta.

Lisätiedot ma-pe klo 9-15 puhelimitse tai tule käymään talossa.

MLL Pohjanmaan piirin puh. 06 433 3020  pohjanmaanpiiri@mll.fi

MLL Seinäjoen paikallisyhdistys puh. 045 262 4281  seinajoen.yhdistys@mll.fi