Jäsenhankintakampanja syyskuu

Onnea MLL Evijärvelle pikakisan voitosta!

MLL Evijärvi voitti 19.8. - 30.9. järjestetyn jäsenhankinnan pikakisan, onnea! Kisan voitti yhdistys, joka kasvatti jäsenmääräänsä kisan aikana prosentuaalisesti eniten.

Evijärven yhdistys lisäsi kisan aikana + 12,07 % jäsenmääräänsä, toiseksi eniten jäsenmäärää kasvatti MLL Teuva (+ 8,82 %) ja kolmanneksi tuli MLL Vaasan yhdistys (+ 7,07 %). Vaasa pääsi myös kisan aikana jäsenmäärätavoitteeseensa!

Kisan aikana kaikki meidän alueen yhdistykset tsemppasivat hurjasti, sillä lähestulkoon kaikilla yhdistyksillä kasvoi jäsenmäärä tai pysyi samana. Piirin jäsenmäärä on nyt 9671 jäsentä, joka on enemmän kuin koskaan ennen. Tämä osoittaa sen, että alueellamme on upeita yhdistyksiä, joilla on hyvää ja kiinnostavaa toimintaa lapsiperheille.

Tällä hetkellä jäsenmäärätavoitteessa tai sen ylittäneet ovat:

• MLL Evijärvi
  • MLL Isojoki
  • MLL Jurva
  • MLL Kauhajoki
  • MLL Pietarsaari
  • MLL Teuva
  • MLL Vaasa (uusi!)

Hyvin lähellä tavoitettaan olevia yhdistyksiä on Kokkola (+ 5 jäsentä tavoitteeseen), Kortesjärvi (+ 4), Laihia (+ 2) ja Vähäkyrö (+ 1)!