Jäsenhankintakampanja maaliskuu

Onnea Jurva!

MLL Jurvan yhdistys pääsi jäsenmäärätavoitteeseensa ensimmäisenä alueemme yhdistyksenä piirimme jäsenhankintakilpailussa. Jurvan jäsentavoite oli 156 jäsentä ja se saatiin täytettyä maaliskuun aikana.

Moni yhdistyksistämme on 10 tai alle 10 jäsenen päässä jäsentavoitteestaan. Tavoitteeseen pääsemiseksi tarvitsevat MLL:n Evijärven paikallisyhdistys enää 1 jäsenen, MLL Ullava 4 jäsentä, MLL Lestijärvi 4 jäsentä, MLL Isojoki 4 jäsentä, MLL Kaustinen perhekahvila 5 jäsentä, MLL Myllymäen yhdistys 5 jäsentä ja MLL Pietarsaaren paikallisyhdistys 8 jäsentä.

Kaikista yhdistyksistämme 3/4 on viime kuun aikana joko pysynyt samassa jäsenmäärässä tai nostanut jäsenmääräänsä.

Pikakisa jatkuu 25.4. saakka

Jäsenhankinnan pikakisa jatkuu vielä to 25.4. saakka ja palkintona on määrällisesti eniten jäseniä 14.3.-25.4. keränneelle yhdistyksellemme 150 euroa. Lue lisää kilpailusta täältä.