Jäsenhankintakampanja huhtikuu

Jäsenmäärä jatkaa kasvuaan

Alueemme yhdistysten jäsenmäärä jatkaa taas kasvuaan ja jäsenmäärä on nyt 9325 jäsentä, kasvua + 39 jäsentä viime kuusta. Kolmasosa yhdistyksistämme on jälleen nostanut jäsenmääräänsä viime kuuhun verrattuna.

Evijärven ja Teuvan yhdistykset ovat enää yhden jäsenen päässä jäsenmäärätavoitteestaan.

Jäsenhankintakisalla kohti pysyvyyttä

Yhtenä ajatuksena jäsenhankintakisassa on se, että pyrimme luomaan sillä pysyvyyttä jäsenhankintaan. Jäsenhankinta ei ole vain kampanja tai vuoden ponnistus, vaan jäsenhankinta on osa yhdistyksen pysyvää toimintaa. Tahdomme sekä kannustaa jäsenmäärän kasvattamiseen että antaa tukea nykyisen jäsenmäärän säilyttämiseen.

Alla muutamia huomioita jäsenhankintaan liittyen:

• Jäsenhankinta ei ole mörkö, sitä ei kannata pelätä, vaan ottaa rohkeasti puheeksi!
  • Jäsenedut selkeästi esille - te yhdistyksissä parhaiten tiedätte, miksi juuri teidän yhdistykseen kannattaisi liittyä. Mitä tapahtumia ja toimintaa teillä on jäsenille, mitä etuja jäsenenä saa? Tuokaa rohkeasti esille, miksi juuri teidän jäsenenä kannattaisi olla.
  • Meillähän menee tosi hyvin! Valtakunnallisesti on huomioitavaa, että Pohjanmaan piirin alueen yhdistykset keräävät jäseniä tosi hyvin.
  • Jäsenhankintaa ei voi tehdä liikaa, mutta siitä ei kannata ottaa paineita.
  • Muistakaa pitää myös huolta olemassaolevista jäsenistä: kuunnelkaa, kerätkää palautetta, huomioikaa heitä.
  • Muistakaa hyödyntää piirin PowerPark -arvontaa uusille, toukokuussa liittyville jäsenille. Lisätietoja täällä.

MLL Seinäjoen yhdistys jäsenhankinnan pikakisan voittoon

MLL Seinäjoen paikallisyhdistys on voittanut paikallisyhdistyksillemme suunnatun pikakisan. Pikakisa järjestettiin 14.3. - 25.4. ja määrällisesti eniten jäseniä kisa-aikana kerännyt yhdistys palkittiin 150 euron rahapalkinnolla.

MLL Seinäjoen yhdistys keräsi kisa-aikana 73 jäsentä lisää. Toiseksi eniten jäseniä sai MLL Teuva (+11 jäsentä) ja kolmanneksi tuli MLL Laihia (+9 jäsentä).

Jäsenhankintakampanjatiimimme tahtoo tukea jäsenhankinnassa, miten voisimme auttaa?

Benita Ruohomäki

benita.ruohomaki@mll.fi