Jäsenhankintakampanja helmikuu

Tammikuu on ohi ja jäsenmäärät kasvavat

Tavoitteemme on ensi vuoden tammikuuhun mennessä saada alueellemme yhteensä 10 489 jäsentä. Aloitimme tammikuussa jäsenmäärällä 9535, ja jäseniä on tällä hetkellä huimat 9599, eli 64 jäsentä lisää.

Jäsentilanne yhdistyksittäin

Lähellä tavoitteitaan ovat Evijärvi, Isojoki, Kaustinen, Lestijärvi, Myllymäki, Pietarsaari, Soini, Toholampi, Ullava ja Veteli, näillä yhdistyksillä on enää muutama jäsen tavoitteeseen ja nyt on vasta helmikuu, tosi hienoa työtä!

Jäsenhankintamateriaalit ja someryhmä käyttöön

Muistattehan hyödyntää jäsenhankinnassa uutta jäsenhankintamateriaalia, jota löytyy Yhdistysnetin aineistopankista. Mukana on mm. julisteita ja somekäyttöön sopivia kuvia uudella ilmeellä. Muistakaa myös tilata uudet jäsenhankintakortit Keskusjärjestöltä, sillä uudella ilmeellä olevista korteista puuttuu tarvittava liittyjän osoitetieto.

Yhdistystemme jäsenvastaava, olethan jo piirimme jäsenvastaavien Facebook-ryhmässä? Liity ryhmään täältä ja löydä vertaistukea jäsenhankintaan.

Ystävänpäiväkuukauden kisa

Kuluvan helmikuun kunniaksi laitamme pystyyn kisan. Kaikkien helmikuun aikana tavoitteeseen päässeiden yhdistysten jäsenvastaavat saavat Mannerheim-paidan.

Säännöt

Ystävänpäiväkuukauden kisa alkaa 5.2. ja päättyy 28.2.2019. Ne yhdistykset, jotka ovat päässeet jäsenmäärätavoitteeseensa tai ylittäneet sen 28.2. mennessä, saavat jäsenvastaavilleen kuvassa olevan Mannerheim-paidan.

Tsemppiä kaikille jäsenhankintaan!