Jäsenhankintakampanja elokuu

Tervetuloa takaisin MLL Teuva!

Elokuun aikana takaisin jäsenmäärätavoitteeseen kiri MLL Teuva, tervetuloa takaisin tavoitteen ylittäneisiin! Todella monella yhdistyksellä jäsenmäärä on noussut, vaikkei vielä tavoitteessa ollakaan. Jäsenmäärät ovat kaikenkaikkiaan meidän alueella todella hyviä!

Tällä hetkellä jäsenmäärätavoitteessa tai sen ylittäneet ovat:

• MLL Evijärvi
  • MLL Isojoki
  • MLL Jurva
  • MLL Kauhajoki
  • MLL Pietarsaari
  • MLL Teuva

Tsemppiä Laihia, Vaasa ja Vähäkyrö!

Lähellä tavoitettaan ovat MLL Laihia (enää 6 jäsentä tavoitteeseen) sekä MLL Vaasa (enää 7 jäsentä tavoitteeseen). Kovasti on tsempannut myös MLL Vähäkyrö, jolla on vielä 11 jäsentä tavoitteeseen.

Tsemppiä!

Jäsenhankinnan pikakisa 19.8. - 30.9.

Toinen yhdistyksillemme suunnattu jäsenhankinnan pikakisa on alkanut!

Alla säännöt lyhyesti.

Jäsenhankinnan syksyn pikakisa

• Kisa-aikaa on kuusi viikkoa, 19.8.-30.9.2019
  • Kilpailussa ovat automaattisesti mukana kaikki alueemme toiminnassa olevat yhdistykset.
  • Palkitsemme yhden prosentuaalisesti eniten jäsenmääräänsä kasvattaneen yhdistyksen.
  • Yhdistys palkitaan 150 euron rahasummalla.
  • Kilpailun lähtöjäsenmäärät yhdistyksissä ovat elokuun alussa rekisteristä poimitut jäsenmäärät.

Onnea kaikille kisaan!