Jäsenhankintakampanja 2019

Kasvetaan yhdessä lasten tähden 10 %

Yhdistyksillemme suunnattu jäsenkampanja vuodelle 2019 on käynnistynyt. Kampanja alkaa 10.1.2019 ja jatkuu aina 10.1.2020 saakka. Palkitsemme yhden eniten määrällisesti ja yhden eniten prosentuaalisesti vuoden lopuksi jäsenmääräänsä kasvattaneen alueemme yhdistyksen.

Alueemme yhdistykset, jotka ovat tavoitteessaan tai ylittäneet sen 10.1.2020 palkitaan. Luvassa on myös pikakisoja.

Jäsenhankintakampanjan tilanne

Jäsenhankintakampanjan tavoitteet ja tilanne

Laskimme yhdistystemme jäsenmäärät 1.12.2018 ja asetimme kaikille yhteiseksi tavoitteeksi kasvattaa jäsenmäärää 10 %. Ohessa on taulukko jäsenmäärätavoitteista. Yhdistykset, jotka ovat tavoitteessaan tai ylittäneet sen 10.1.2020 palkitaan.

Yhteinen tavoite 10 489 jäsentä

Vuoden loppuun mennessä yhteinen tavoitteemme on hankkia 954 jäsentä lisää, eli tavoitteenamme on saada piirin alueelle yhteensä 10 489 jäsentä.

Päivitämme tälle sivulle kuukausittain jäsenhankintakampanjan tilanteen. Tiedotamme teitä kuukausittain myös yhdistystiedotteessamme siitä, miten kampanja etenee ja ketkä ovat päässeet tavoitteeseensa.

Tilaa tästä yhdistystiedotteemme, jotta kuulet uusimmat uutiset.

Kysyttävää jäsenhankintakampanjaan liittyen?

Mietityttääkö jokin jäsenkampanjaan liittyvä asia? Olemme käytettävissä ja autamme parhaamme mukaan teitä jäsentavoitteeseen pääsemiseksi!

Benita Ruohomäki

benita.ruohomaki@mll.fi