Vapaaehtoistoiminnan johtamiskoulutus alkaa ensi vuonna

19.11.2019

VJK on MLL:n puheenjohtajille ja varapuheenjohtajille suunniteltu johtamiskoulutus, joka antaa valmiudet yhdistyksen johtamiseen, järjestötyöhön, vapaaehtoistoiminnan kehittämiseen ja vaikuttamiseen. Koulutus on 5 opintopisteen laajuinen ja se toteutetaan joustavasti verkko-opiskelua ja ryhmätapaamisia yhdistäen. Ilmoittautuminen on nyt käynnissä!

MLL:n keskusjärjestö vastaa koulutuksen suunnittelusta, toteutuksesta ja seurannasta yhteistyössä piirien kanssa. Piirien koordinaattorit toimivat opiskelijoiden lähitukena ja huolehtivat mm. aluepajojen järjestämisestä. Jokainen opiskelija saa tuekseen myös mentorin. Mentorit ovat VJK:n aiemmin suorittaneita kokeneita MLL-puheenjohtajia.

Koulutus käynnistyy 25.1.2020 aloitusseminaarilla (alustavasti klo 9-16), jonka jälkeen opiskelija voi alkaa suorittaa verkko-oppimisympäristössä annettuja tehtäviä ja osallistuu kahteen aluetyöpajaan (yksi kevät- ja yksi syyskaudella), jotka järjestetään alueittain Helsingissä, Turussa, Tampereella (Pohjanmaan piiri yhteistyössä), Kuopio/ Joensuu, Jyväskylä, Oulu ja Rovaniemi. Tarkemmat aluepajatiedot löytyvät yhdistysnetistä.

HUOM! Saat lisätietoa ja voit kysyä VJK:sta tarkemmin myös osallistumalla ennakkoinfoihin. Infot järjestetään verkossa Teams-sovelluksella (liittyminen verkon välityksellä helppoa, lähetämme linkin ja ohjeet osallistujille viimeistään infopäivänä).


Infojen ajankohdat:

12.11. klo 17.30-18.30

9.12 klo 17.30-18.30 sekä

8.1. klo 17.30-18.30

Koulutuksen osallistumismaksu on 80 € (sis. aloitusseminaarin). Mahdolliset matkakulut osallistuja maksaa itse. Verkko-oppimisympäristönä on Moodle.

Lue lisää Yhdistysnetistä ja ilmoittaudu mukaan! Lisätietoja piiristä koordinaattori Anna Granlundilta, anna.granlund@mll.fi.