Tue työtämme

Voit olla mukana tukemassa työtämme rahallisesti, antamalla aikaasi vapaaehtoisena tai liittymällä jäseneksi.

Erilaisia lahjoitustapoja löytyy lahjoita osiosta. Lahjoitetut varat käytetään yleisesti MLL:n Pohjanmaan piirin toiminnan tukemiseen.  Sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa avustuksesi kohteeseen.

Vapaaehtoistoiminnassa voit olla esimerkiksi mukana toteuttamassa MLL:n tapahtumia, toimia erilaisissa tehtävissä paikallisyhdistyksen toiminnoissa kuten perhekahvilassa, perhekeskuksessa, vertaisryhmässä, kerhossa, kylämummina tai vaarina tai hallituksen jäsenenä.

Keräyksistä Kevätilo-keräys on MLL:n vuosittainen, koko liiton yhteinen keräys.

Liittymällä jäseneksi saat toiminnan tukemisen lisäksi jäsenetuja mm. lapsemme lehti (4krt/v) ja alennuksia pääsymaksuista, majoitus- ja kylpyläpalveluista sekä tuotteista.

Olemme kiitollisia kaikesta tuesta ja jokaisesta uudesta jäsenestä.