Rekry

Haemme Pohjanmaalle

KOORDINAATTORIA

määräaikaiseen työsuhteeseen 30.11.2019 saakka, tehtävässä on mahdollinen jatko. Työtehtäviin kuuluu ennaltaehkäisevä lapsiperhetyö (mm. Vartu-toiminnan kotikäynnit) ja tukihenkilötoiminta. Edellytyksenä on soveltuva sosiaali- ja terveysalan amk-tutkinto. Koordinaattori on ennaltaehkäisevien lapsiperhepalveluiden asiantuntija omalla alueellaan. Hän tukee perheitä ja vahvistaa vapaaehtoistoimintaa. Koordinaattori toimii lapsiperheiden arkielämän haasteiden haltuun ottajana.

Arvostamme:

-          Kokemusta perhetyöstä ja varhaisen vuorovaikutuksen tukemisesta

-          Kokemusta lasten uniohjauksesta ja imetyksen tukemisesta

-          Vapaaehtoistoiminnan tuntemusta

-          MLL:n Vahvuutta vanhemmuuteen -mallin hallintaa

-          Vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja

-          Verkosto-osaamista

-          Organisointitaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn

Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä ja ruotsin kielen taitoa. Toimenkuvaan liittyy iltatyötä. Koordinaattorin työpiste sijoittuu Vaasaan (Vöyrinkatu 2 A, 65100 Vaasa). Työtehtävä on kokopäiväinen ja työsuhde alkaa 5.8.2019. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevältä vaadittava rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset ansioluetteloineen pyydetään lähettämään ke 5.6.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen eeva-maria.latva-rasku@mll.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa keskiviikkona 29.5. klo 10-15 toiminnanjohtaja Eeva-Maria Latva-Rasku, puh. 050 514 6317.

Mannerheimin Lastensuojeluliittoon avoin valtakunnallinen kansalaisjärjestö, joka edistää lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia. Mannerheimin Lastensuojeluliiton Pohjanmaan piiriin (alueena Etelä-Pohjanmaa, Pohjanmaa ja Keski-Pohjanmaa) kuuluu 41 aktiivista paikallisyhdistystä ja henkilöjäseniä on yli 9000. Pohjanmaan piirin toimipisteet sijaitsevat Vaasassa, Seinäjoella ja Kokkolassa.