Perhetalo Kivirikko

Perhetalon toiminta

MLL:n Pohjanmaan piirin on toiminut Seinäjoella vuoden 2014 alusta. Seinäjoen kaupunki tarjosi käyttöömme Kivirikon arvokiinteistön, jossa on nyt MLL Pohjanmaan piirin hallinnollinen ja vapaaehtoistoiminnan keskus.

Perhetalo Kivirikossa toimivat MLL:n Pohjanmaan piiri ja Seinäjoen paikallisyhdistys. Talossa tehdään yhteistyötä MLL:n paikallisyhdistysten ja muiden lapsiperhetoimijoiden kesken. Toiminta vahvistaa lapsiperheiden ennaltaehkäisevää tukea ja lisää vapaaehtoistoimijoiden osaamista ja verkostoitumista.

Puitteet lapsiperheiden toimintaan ovat mainiot. MLL:n Seinäjoen paikallisyhdistyksen lapsiparkki ja erilaiset kerhot toimivat Kivirikossa. Talossa tapaavat perheet erilaisissa perhekahviloissa kuten esikois- ja taaperokahvilassa, sekä porinatuvassa, jossa maanantaisin on tarjolla pientä maksua vastaan keittolounas. Tutustu kuukausi ohjelmaan : http://seinajoki.mll.fi/

MLL:n koulutuksia järjestetään Kivirikossa. Myös alueen lastenhoitajat ja perhekummit tapaavat Kivirikossa. Nuorten kanssa tehtävään työhön panostetaan myös ja Kivirikossa voidaan järjestää nuorisokahviloita tai vaikkapa leffailtoja.

Kivirikon perhetalo on kaikkien yhteinen olohuone täynnä toimintaa!

Lapsiparkki

Lapsiparkkiin voit tuoda lapset hoitoon ilman etukäteisvarausta. Mikäli haluaa varmistaa hoitopaikan saatavuuden, on ennakkovaraus suositeltavaa tehdä puhelimitse numeroon 045-262 4281 viimeistään hoidontarvetta edeltävänä päivänä. Lapsiparkki on avoinna ti-pe klo 9-15.

Avoin leikkitoiminta

Kivirikon perhetalo on kaikille avoin, kaupunkilaisten ”yhteinen olohuone”. Kaikki ovat tervetulleita aukioloaikojen puitteissa ti-pe klo 9-15 leikkimään ja oleilemaan. Perhetaloon voi sopia esimerkiksi leikkitreffit tai piipahtaa kaupunkikierroksen lomassa. Meillä onnistuu ruuan lämmitys ja kahvia on taatusti tarjolla halukkaille. Lasten leikkien lomassa aikuiset voivat lukea esim. päivän sanomalehden rauhassa.

Tilavuokraus

Perhetalo Kivirikon tiloja vuokrataan pienimuotoisiin perhejuhliin.

Kivirikon talo tarjoaa viehättävän ja tunnelmallisen miljöön erilaisiin tilaisuuksiin. Varauksia voi tehdä kalenterissamme oleviin vapaisiin iltoihin ja viikonloppuihin. Saat lisätietoa tästä.

Lisätiedot toimistolta ma-pe klo 9-15:

MLL Pohjanmaan piiri puh. 06 433 3020  pohjanmaanpiiri@mll.fi

MLL Seinäjoen paikallisyhdistys puh. 045 262 4281  seinajoen.yhdistys@mll.fi

Tai kysy asiasta meillä käydessäsi.

PERHETALO ON UNELMAMME!