Perhetalo Kivirikko

Perhetalon toiminta

MLL:n Pohjanmaan piiri on toiminut Seinäjoella vuoden 2014 alusta. Seinäjoen kaupunki tarjosi käyttöömme Kivirikon arvokiinteistön, jossa on nyt MLL Pohjanmaan piirin hallinnollinen ja vapaaehtoistoiminnan keskus.

Perhetalo Kivirikossa toimivat MLL:n Pohjanmaan piiri ja Seinäjoen paikallisyhdistys. Talossa tehdään yhteistyötä MLL:n paikallisyhdistysten ja muiden lapsiperhetoimijoiden kesken. Toiminta vahvistaa lapsiperheiden ennaltaehkäisevää tukea ja lisää vapaaehtoistoimijoiden osaamista ja verkostoitumista.

Puitteet lapsiperheiden toimintaan ovat mainiot. MLL:n Seinäjoen paikallisyhdistyksen lapsiparkki ja erilaiset kerhot toimivat Kivirikossa. Talossa tapaavat perheet erilaisissa perhekahviloissa kuten esikois- ja taaperokahvilassa, sekä porinatuvassa, jossa maanantaisin on tarjolla pientä maksua vastaan keittolounas. 

Tutustu MLL Seinäjoen kuukausiohjelmaan verkkosivuilla.

MLL:n koulutuksia järjestetään Kivirikossa. Myös alueen lastenhoitajat ja vapaaehtoiset tapaavat Kivirikossa. Nuorten kanssa tehtävään työhön panostetaan myös ja Kivirikossa voidaan järjestää nuorisokahviloita tai vaikkapa leffailtoja.

Kivirikon perhetalo on kaikkien yhteinen olohuone täynnä toimintaa!

Lapsiparkki

Lapsiparkkiin voit tuoda lapset hoitoon ilman etukäteisvarausta. Mikäli haluaa varmistaa hoitopaikan saatavuuden, on ennakkovaraus suositeltavaa tehdä puhelimitse numeroon 045-262 4281 viimeistään hoidontarvetta edeltävänä päivänä. Lapsiparkki on avoinna ti-pe klo 9-15.

Avoin leikkitoiminta

Kivirikon perhetalo on kaikille avoin, kaupunkilaisten ”yhteinen olohuone”. Kaikki ovat tervetulleita leikkimään ja oleilemaan vapaina aikoina, kun muuta toimintaa ei ole. Perhetaloon voi sopia esimerkiksi leikkitreffit tai piipahtaa kaupunkikierroksen lomassa. Meillä onnistuu ruuan lämmitys ja kahvia on taatusti tarjolla halukkaille. Lasten leikkien lomassa aikuiset voivat lukea esim. päivän sanomalehden rauhassa.

Lisätiedot Kivirikon toiminnasta:

MLL Seinäjoen paikallisyhdistys

puh. 045 262 4281  

seinajoen.yhdistys@mll.fi

Perhetalo Kivirikon tiloja ei voi enää vuokrata yksityiseen käyttöön.