Oletko kiinnostunut lastenhoitotyöstä?

Lastenhoitokoulutukset yli 16-vuotiaille

Lastenhoitokursseja järjestetään vastuuntuntoisille ja lapsirakkaille henkilöille. MLL:n lastenhoitokurssille voivat osallistua 15 vuotta täyttäneet henkilöt. MLL:n hoitajana voi toimia 16 - 75 ikäisenä.

Kurssin laajuus on 60 h (33 h lähiopetusta, 18 h oppimispäiväkirjatehtäviä ja 9 h harjoittelu). Kurssin tavoitteena on antaa perustaitoja eri-ikäisten lasten hoito- ja leikkitilanteisiin.

Kurssin jälkeen kaikki hoitajaksi haluavat haastatellaan henkilökohtaisesti.

Lastenhoitokurssit:

• Lastenhoitokursseja järjestetään alla olevilla paikkakunnilla.  Kurssimaksut (noin 40-50 eur).

• Lapualla -  kysy seuraavaa kurssia piirin koordinaattorilta

• Seinäjoella - kysy seuraavaa kurssia piirin koordinaattorilta

• Vaasassa - Syyskuusta alkaen Vaasa-opistolla (9.9., 16.9., 30.9. ja 7.10 klo 9-16) Kurssimaksu 40€. Ilmoittautuminen käynnissä nyt!

• Lastenhoitotoiminnan perehdytykset alan opiskelijoille ja ammattilaisille

• Vaasassa, Seinäjoella ja Lapualla - Perehdytyksiä järjestetään kun ilmoittautuneita on sopiva määrä. Perehdytys on maksuton.

• Lapualla perehdytys ti 24.10.2017 klo 16-18.30 (tarkka osoite selviää lähemmin)

• Seinäjoella perehdytys kun kiinnostuneita on tarpeeksi.

• Vaasassa perehdytys 7.10. klo: 9-16 Vaasa-opisto (Raastuvankatu 31)

• Mikäli olet kiinnostunut perehdytyksestä, niin ota yhteyttä niin perehdytyksiä voimme järjestää myös tarpeen mukaan.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen MLL Pohjanmaan piirin lastenhoitotoiminnan koordinaattorilta:

Perehdytyskoulutusta tarjolla sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan opiskelijoille sekä ammattilaisille

Mannerheimin Lastensuojeluliiton lastenhoitotoiminnan tarkoituksena on tukea vanhempia ja tarjota tilapäistä lastenhoitoapua perheille.

VOIT HAKEUTUA MLL-LASTENHOITAJAKSI PEREHDYTYKSEN JA HENKILÖKOHTAISEN HAASTATTELUN KAUTTA, JOS OLET

• sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan opiskelija ja suorittanut lasten kasvun ja kehityksen opinnot
  • sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan ammattilainen

Perehdytyksen kesto n.4-6 oppituntia + mahdolliset tehtävät ja perheharjoittelu.

MLL:n hoitajana autat perheitä lyhytaikaisissa lastenhoitotarpeissa kaikkina vuorokaudenaíkoina ja viikonpäivinä

• hoitajaksi soveltuu 16 - 75 vuotias henkilö, joka sitoutuu MLL:n arvoihin ja lastenhoitotoiminnan valtakunnallisiin periaatteisiin.
  • hoitajana voit valita työaikasi omien mahdollisuuksien ja toivomustesi mukaan
  • lastenhoitajat ovat työsuhteessa perheisiin
  • hoitajat saavat koulutuksellista ja ohjauksellista tukea MLL:n lastenhoitotoiminnan ohjaajilta sekä paikallisyhdistyksen toimijoilta
  • mahdollisuus toimia päiväsaikaan katsotaan eduksi

MLL:n lasten hoitajana voit toimia paikkakunnilla, joissa meillä on sopimus lastenhoidon välityksestä.

Lisätiedot MLL Pohjanmaan piirin lastenhoitotoiminnan koordinaattorilta: