Seinäjoki

Åsa

Kuka olet, mitä teet? Kerro lyhyesti itsestäsi

Olen Åsa Seinäjoelta. Aloitin MLL:n hoitajana vuonna 2013 ja toimin pari vuotta aktiivisesti. Olin juuri Lontoossa au-pairina ja nyt toimin jälleen MLL:n hoitajana, sillä haluan pitää kivan kesän ennen korkeakouluopintoja!

Millaista on olla MLL:n hoitaja?

MLL:n hoitajana oleminen on todella palkitsevaa, sillä saa olla avuksi muille. MLL on tehnyt siitä helppoa, sillä nyt hoitaja ja perhe löytävät toisensa helposti välitysjärjestelmän kautta.

Mikä on parasta MLL:n hoitajana toimiessa?

On ihanaa tutustua uusiin lapsiin ja oppia tuntemaan heidät, sillä jokainen on omanlainen valloittava persoona!


Mitä teet lasten kanssa?

Rakastan itse ulkoilua ja lasten kanssa on aivan ihana päästä ulos leikkimään ja pelaamaan. Leikit ja pelit onnistuu sisälläkin ja tärkeää on myös hoitaa muut sovitut asiat, kuten ruoat ja pesut.


Mikä on tärkeintä (lastenhoitajan työssä)?

Turvallisuus. Sen jälkeen voidaan keskittyä leikkiin ja tarvittavista asioista huolehtimiseen.


Vinkkejä hoitajaksi haluaville.

Voit oikeasti nauttia hoitajana olemisesta, kun olet avoin kaikelle ja jaksat heittäytyä mukaan!


Terveisiä perheille, jotka miettivät hoitajan tilaamista

Mikään tarve ei ole liian iso eikä liian pieni! Meistä on apua, jos haluat ottaa itse päikkärit tai vaikka äkillisen työvuoron ajaksi.


Neea

Kuka olet, mitä teet? Kerro lyhyesti itsestäsi

Olen Neea. Olen aina tykännyt olla ihmisten, etenkin lasten, kanssa. Vuosi sitten keväällä kävin MLL:n lastenhoitajakoulutuksen, jotta voisin opiskelujen ohella tehdä työtä, jolla on tarkoitus. Vapaa-ajalla tykkään urheilla monipuolisesti, leipoa ja kokkailla keittiössä sekä kutoa villasukkia sohvan nurkassa.


Millaista on olla MLL:n hoitaja?

MLL:n hoitajana työskentely on antoisaa puuhaa. Perheet saavat apua arkeensa ja me hoitajat saamme hyvän mielen ihanista lapsista. MLL:n koulutus ja tuki antavat itselle varmuutta toimia lasten kanssa.


Mikä on parasta MLL:n hoitajana toimiessa?

Lapset, jotka ilostuvat hoitajan saapumisesta!


Mitä teet lasten kanssa?

Tykkään leikkiä ja pelailla lasten kanssa ulkona erilaisia ulkoleikkejä. Sisällä ollessa erilaiset lautapelit, satukirjat ja piirtelyt ovat mukavaa ajanvietettä.


Mikä on tärkeintä lastenhoitajan työssä?

Yhdessäolosta syntyvä luottamus. Se, että lapselle tulee tunne, että hoitaja on täällä häntä varten ja hänen kanssaan.


Vinkkejä hoitajaksi haluaville.

Kannattaa ehdottomasti tulla mukaan! Lapset voivat piristää mieltä moneksi päiväksi. Tässä voi myös kokea olevansa aidosti hyödyksi jollekin.


Terveisiä perheille, jotka miettivät hoitajan tilaamista.

Me hoitajat olemme teitä perheitä varten. Haluamme auttaa teitä kiireisen arjen keskellä tai tuoda hetken omaa aikaa arjen pyörityksessä.