Oletko kiinnostunut lastenhoitotyöstä?

MLL:n hoitajana autat perheitä lyhytaikaisissa lastenhoitotarpeissa kaikkina vuorokaudenaíkoina ja viikonpäivinä. Hoitajana toimiessasi perhe toimii työnantajana ja palkka on 9 €/tunti, pyhisin ja sunnuntaisin 18 €/tunti. 

Lastenhoitajaksi soveltuu 16 - 75 vuotias henkilö, joka sitoutuu MLL:n arvoihin ja lastenhoitotoiminnan valtakunnallisiin periaatteisiin.

Hoitajana voit valita työaikasi omien mahdollisuuksien ja toivomustesi mukaan. Lastenhoitajat ovat työsuhteessa perheisiin ja saavat koulutuksellista ja ohjauksellista tukea MLL:n lastenhoitotoiminnan koordinaattorilta. Mahdollisuus toimia päiväsaikaan katsotaan eduksi. 

Lastenhoitotoiminnan paikkakunnat

MLL:n lastenhoitajana voi toimia paikkakunnilla, joissa meillä on sopimus lastenhoidon välityksestä. Pohjanmaalla voi toimia tällä hetkellä lastenhoitajana Lapualla, Vaasassa, Seinäjoella ja Ilmajoella.

Miten hakea MLL:n hoitajaksi?

MLL:n hoitajaksi voi hakea suoritettuaan MLL:n lastenhoitokurssin. Sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan opiskelijat tai ammattilaiset voivat hakea hoitajaksi suoritettuaan perehdytyskoulutuksen. 

Katso tulevat lastenhoitokurssit täältä.

Lue lisää verkkoperehdytys mahdollisuudesta ja hae perehdytykseen täältä.

MLL:n lastenhoitotoiminta:

  • Palkallista työtä
  • Mukava työ lasten parissa
  • Joustavat työajat
  • MLL on aina tukenasi
  • Arvokasta työkokemusta

Rikostaustan selvittäminen

1.5.2014 on tullut voimaan laki lasten kanssa toimivien vapaaehtoisten rikostaustan selvittämisestä. Pyydämme kaikilta MLL:n hoitajilta ennen hoitajaksi ryhtymistä suostumuksen rikostaustan selvittämiseen.