MLL:n lastenhoitajaksi?

Oletko kiinnostunut lastenhoitotyöstä?

MLL:n hoitajana autat perheitä lyhytaikaisissa lastenhoitotarpeissa kaikkina vuorokaudenaíkoina ja viikonpäivinä. Hoitajana toimiessasi perhe toimii työnantajana ja palkka on 9 €/tunti, pyhisin ja sunnuntaisin 18 €/tunti.

Lastenhoitajaksi soveltuu 16 - 75 vuotias henkilö, joka sitoutuu MLL:n arvoihin ja lastenhoitotoiminnan valtakunnallisiin periaatteisiin.

Hoitajana voit valita työaikasi omien mahdollisuuksien ja toivomustesi mukaan. Lastenhoitajat ovat työsuhteessa perheisiin ja saavat koulutuksellista ja ohjauksellista tukea MLL:n lastenhoitotoiminnan koordinaattorilta.  Mahdollisuus toimia päiväsaikaan katsotaan eduksi.

MLL:n lastenhoitajana voit toimia paikkakunnilla, joissa meillä on sopimus lastenhoidon välityksestä.

Lastenhoitotoiminnan paikkakunnat

Piirimme MLL:n lastenhoitajina voi toimia tällä hetkellä Lapualla, Vaasassa, Seinäjoella ja Ilmajoella.

Koulutukset ja perehdytykset

MLL hoitajaksi pääsee osallistumalla järjestämäämme koulutukseen.  Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat toimia lastenhoitajana perheissä, mutta heillä ei vielä ole alan ammattia tai koulutusta. Koulutukseen voi osallistua 15-vuotta täyttäneet henkilöt, hoitajana voi aloittaa 16-vuotiaana. Kurssin laajuus on yhteensä 50 tuntia (lähiopetusta 28h-29h, itsenäiset tehtävät 12/13h ja harjoittelu perheessä 9h). Kurssin tavoitteena on antaa perustaitoja eri-ikäisten lasten hoito- ja leikkitilanteisiin. Kurssin jälkeen kaikki hoitajaksi haluavat haastatellaan henkilökohtaisesti.

Katso tulevat koulutukset täältä

Verkkoperehdytys  on tarkoitettu MLL:n lastenhoitajaksi haluaville sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan vähintään toisen vuoden opiskelijoille tai jo ammattiin valmistuneille (esim. sosionomi- tai lähihoitajaopiskelijat). Perehdytyksiä  voidaan järjestää sitä mukaa, kun kiinnostuneita löytyy.

Kysy rohkeasti lisätietoja MLL Pohjanmaan piiristä koordinaattori Arja Rajalalta: arja.rajala@mll.fi

Lue lisää verkkoperehdytys mahdollisuudesta ja hae perehdytykseen täältä.